10.7 C
București
vineri, 18 septembrie 2020
Acasă Emisiuni Business la superlativ Al Kamara: „Am ajuns aici în anii ’90 cu tatăl meu, care...

Al Kamara: „Am ajuns aici în anii ’90 cu tatăl meu, care era ambasador, din Canada. Și aici am rămas.”

Al Kamara, invitatul colegei noastre Flori Stoian în platoul emisiunii BUSINESS LA SUPERLATIV este antreprenor, Executiv Coach și Fondator / CEO al diviziei Wave din 2008. Wave este o agenție de publicitate full-service cu sediul în România. Înainte de Wave, Al Kamara a fost fondator / CEO al NET Marketing și CEO / co-fondator al Spar Merchandising România.

Al Kamara s-a născut într-un mic sat liberian. La vârsta de 10 ani, mama lui a aranjat să fie adoptat într-o familie de succes. Aceasta a însemnat mutarea în capitala Monrovia și așa a început călătoria lui în jurul lumii.

Liberianul, fiu de diplomat, a terminat ASE-ul în 2006, e mai mult român decât african și deține agenția de advertising Wave Division.

„Am ajuns aici în anii ’90 cu tatăl meu, care era ambasador, din Canada. Și aici am rămas. Am început să lucrez încă din anul doi și prima slujbă a fost vânzarea de pagere, așa am făcut primii bani în România. Apoi, am observat că modelul cu petrecere, robă, tocă, nu se poartă aici la terminarea studiilor și m-am gândit că ar prinde bine, mai ales că nici eu n-am avut când am terminat facultatea”, își amintește Kamara.

Nevoia odată identificată a trebuit acoperită, iar Al Kamara și-a investit aproape toate rezervele bănești în importul acestor produse din SUA.

„În primii doi ani, am vândut astfel de produse către licee. De altfel, conceptul eu l-am introdus. Am importat robe, toci din SUA, am lucrat cu licee precum Coșbuc, Sava etc. Evident, a trebuit să ne diversificăm asta era doar o afacere de sezon. Practic, de acolo am început”, spune Al Kamara.

Al Kamara a scris „The Drive to Aim High – 7 Mindsets puternice pentru a vă garanta succesul” pentru a ne inspira să ne atingem potențialul maxim la toate nivelurile. Datorită acestor Mindsets, Al Kamara este lider de afaceri antreprenoriale în România. Vorbește la seminarii, ateliere și conferințe pe teme precum leadership, rețea și motivația echipei.

Despre toate acestea, dar și multe altele aflați urmărind emisiunea BUSINESS LA SUPERLATIV cu Flori Stoian

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai citite

Prima mașină electrică de la Dacia ar putea costa doar 7000 EUR

Dacia a prezentat ieri prima sa mașină electrică: Dacia Spring. Modelul de serie va fi lansat în 2021, cu o autonomie de 200 km. Dacia...

REȚETĂ A LA FABIEN: ”Tartă Tatin”

Acest preparat tradițional din Franța își are originea într-o legendă a unei bucătărese care, în agitația orei de vârf a restaurantului, a uitat să...

Ionuț Bobiț – Cel mai căutat reparator de oase din România

Ionuț Bobiț, invitatul Antoniei Fudulu în platoul emisiunii Spune-mi CUM! este triplu campion național la schi, a cochetat cu fotbalul, iar în prezent este...

4 MARTIE ÎN ISTORIE

Astăzi se împlinesc 43 de ani de la cel mai puternic cutremur din România. Cutremurul din 1977 s-a produs la ora 21:22:22 în data...

COMENTARII RECENTE