10.7 C
București
miercuri, 28 octombrie 2020
Acasă Editoriale Familie Părinte drag...

Părinte drag…

Bună, minunat părinte care ai dat naștere la un suflețel! Sunt și eu mămică a unui băiețel de 2 ani care mi-a schimbat viața. Dar ca să știi cine îți vorbește, hai să mă prezint: sunt Alina Ilioi Mureșan, realizatoarea emisiunii „Alături de tine”. De mai bine de 7 ani scriu și pe blogul Gânduri Ascunse (www.alinailioi.ro), iar Dumnezeu m-a ajutat să scriu și 2 cărți: „Așa vei ști că l-ai întâlnit pe EL” și „Te iubesc pe nevăzute”. Rândurile de mai jos le-am scris în primul rând pentru mine, mai apoi pentru tine. Hai să le citim împreună:

Când a fost ultima oară când ți-ai privit în ochi copilul? Cu adevărat, nu așa… fugitiv.

Când a fost ultima oară când i-ai spus că iubirea stă la baza tuturor lucrurilor, iar tu îl iubești pe el enorm de mult? Știai că el învață de la tine ce înseamnă iubirea?

Când te-ai jucat cu el cu adevărat? Nu, nu cu o privire în telefon și cu una la el. Ci să lași totul deoparte și să-i acorți atenție exclusivistă? Știai că el simte când ești prezent cu adevărat și când ești absent?

Când i-ai spus că în viață e posibil să dea peste necazuri, dureri, suferință, însă tu vei fi mereu lângă el, alături de el ca să înfruntați împreună balaurii vieți? L-ai ajutat să simtă că nu e singur pe lume? Că te are pe tine?

Când l-ai făcut să simtă că e mai important decât locul tău de muncă, decât bucățile de hârtii care se numesc bani și decât toți oamenii care te sună și te caută?

Când l-ai lăsat să-ți calce pe urme, știind că urmele tale duc înspre bine, înspre Dumnezeu, înspre o viață curată și frumoasă?

Ceea ce tu faci astăzi, va face copilul tău mâine, Ceea ce spui acum, va spune copilul tău mai târziu.

Părinte drag… ce sădești în inima pruncului tău?

Alina Ilioi
www.alinailioi.ro
www.frumusetecustil.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai citite

Prima mașină electrică de la Dacia ar putea costa doar 7000 EUR

Dacia a prezentat ieri prima sa mașină electrică: Dacia Spring. Modelul de serie va fi lansat în 2021, cu o autonomie de 200 km. Dacia...

REȚETĂ A LA FABIEN: ”Tartă Tatin”

Acest preparat tradițional din Franța își are originea într-o legendă a unei bucătărese care, în agitația orei de vârf a restaurantului, a uitat să...

Ionuț Bobiț – Cel mai căutat reparator de oase din România

Ionuț Bobiț, invitatul Antoniei Fudulu în platoul emisiunii Spune-mi CUM! este triplu campion național la schi, a cochetat cu fotbalul, iar în prezent este...

4 MARTIE ÎN ISTORIE

Astăzi se împlinesc 43 de ani de la cel mai puternic cutremur din România. Cutremurul din 1977 s-a produs la ora 21:22:22 în data...

COMENTARII RECENTE